За нас

Link2Trials.com е онлайн платформа за доброволци и част от Link2Trials.

За изследователите може да е много трудно да намерят подходящи доброволци за проучване, независимо дали става въпрос за здрави доброволци или пациенти. Това води до забавяне на напредъка на медицинските изследвания и на новите медикаменти. Същото може да се случи и със съвременните хранителни продукти, които имат здравни претенции.

Link2Trials беше създадена, за да свърже доброволци и професионални изследователи по един лесен и уникален начин.  Това става независимо. Link2Trials служи като посредник за всеки, който иска да участва в медицински изследвания или търси доброволци. Ето защо ние можем да публикуваме възможно най-много обяви за медицински изследвания на един уебсайт, редуцирайки количеството на уебсайтовете, които доброволците и изследователите трябва да разглеждат, за да намерят това, което търсят.

Въз основа на обширни изследвания върху процеса на набиране на участници в клинични проучвания, Link2Trials са разработили свои собствени уникални методи за набиране на участници.

 

Вие сте здрав доброволец или пациент и се интересувате от участие в проучване? кликнете тук за повече информация.

Вие сте клиничен изследовател, медицински изследовател или друг специалист във фармацевтична или изследователска компания (Договорна изследователска организация (ДИО) или клиника за провеждане на фаза 1 изпитвания)? кликнете тук за повече информация.